Facebook Newsletters
Slovenská verziaAnglická verziaPoľská verzia
Príchod: kalendár   Odchod: kalendár   Počet osôb:  
Letné pobyty v Chateau GrandCastle
Letné pobyty v Chateau GrandCastle

viac »

Leňošenie na hrade
Leňošenie na hrade

viac »

Darčekové poukazy v Chateau GrandCastle
Darčekové poukazy v Chateau GrandCastle

viac »

Firemné a vianočné večierky a Dobová večera
Firemné a vianočné večierky a Dobová večera

viac »

Otváracie hodiny v Reštaurácii Magdalény Zai
Otváracie hodiny v Reštaurácii Magdalény Zai

viac »

Romantický pobyt na zámku
Romantický pobyt na zámku

viac »

Návšteva pred svadbou
Návšteva pred svadbou

viac »

Svadobné výročie
Svadobné výročie

viac »

Seniorský pobyt v Chateau GrandCastle
Seniorský pobyt v Chateau GrandCastle
Seniorské pobyty

viac »

Hradná vínna pivnica "GrandCastle Wine Cellar"
Hradná vínna pivnica "GrandCastle Wine Cellar"

viac »

PREHLIADKA Hradu a Kaštieľa
PREHLIADKA Hradu a Kaštieľa
V zimnej sezóne sa prehliadky Hradu a kaštieľa organizujú len na objednávku.

viac »

Valentínske menu v Reštaurácii Magdaleny Zai




Valentínske menu

14  -  18. februára 2018

Predjedlo: 

Kačací konfit Permentier s omáčkou Lyonnaise

Kačacie prsia ťahané v kačacej masti ochutené badiánom, zapečené s pyré z pečených zemiakov
a omáčkou so silného 48-hodinového vývaru s vínnym octom a maslom 


Polievka: 

Veloute z čierneho koreňa

Krémová bezlepková polievka zjemnená smotanou, zahustená zemiakmi. 
S koreňom Hadomoru španielskeho, ktorý je bohatý na výživné látky
a chuťou pripomína ustrice a špargľu.

  

Hlavné jedlo: 

 Steak z chrbta Schwäbskeho prasiatka so šalátom z láskavca, mrkvy a cvikly, 
bazovým demi glace a zelerovým pyré


Chrbát zo švábskeho prasiatka prikrmovaného gaštanmi, pripravovaného metódou sous-vide, 
teplý chrumkavý šalátik 
so julienne z mrkvy a cvikly so "Svätým zrnom" (amaranth -
v našej kuchyni využívané ako zdravá alternatíva pšenice)
a omáčka z poctivého domáceho vývaru s bazou


Dezert:

Makový mousse a malinová špongia

Pena z bielej čokolády a smotany s makom zvareným v kumquatovom likéri Cointreau 
s malinovou špongiou
 

3 - chodové menu : 19,90 € / osoba

4 - chodové menu s pohárom sektu: 24,90 € / osoba


Prosíme o včasnú rezerváciu vopred  telefonicky, alebo emailom

044/520 77 11 , reservations@grandcastle.sk


Valentine`s Day Menu 2018
Všeobecné podmienky používania týchto stránok Hrad a kaštieľ      |      Konferencie      |      Svadby      |      Bar & Reštaurácia      |      Ubytovanie      |      Wellness & Spa      |      Fotogaléria      |      Kariéra      |      Kontakt